23

Logoverzicht van sync tussen woocommerce en bol.com


Avatar
Edaine Bernadina

Ik zie graag een logoverzicht waarbij ik kan zien wat er gesynced is op basis van SKU/EAN en de actie die uitgevoerd is.

A

Activiteit Nieuwste / Oudste

Avatar

Jessica

Samengevoegd met: Bol product status filter

H

Hans Bos

We zouden graag een filter in het product overzicht krijgen waarmee we kunnen zien of er producten zijn die niet goed gesynchroniseerd worden en producten die gesynchroniseerd worden. Dit kan je niet eenvoudig zien wanneer je honderden producten in je webshop hebt staan.


H

Johan Schepers

Het zou ongelooflijk handig zijn als je in je woocommerce productenweergave kon filteren / arrangeren op basis van "Bol-1 status". Kan momenteel niet maar als je in 1 oogopslag al je probleemgevalletjes wil bekijken, hoef je niet door honderden producten te scrollen.


Avatar

Jessica

Samengevoegd met: WooCommerce Productweergave Filter/Arrange op Status

Avatar

Jessica

Status gewijzigd in: In progress

Avatar

Jessica

Status gewijzigd in: Planned

R

Ries

Aanvulling:

of/en een filter in het product overzicht. Zo kan de lijst met alle producten gefilterd worden op acties als: Published, Error of Not published.

Zo kan je in één oogopslag zien welke producten goed of fout synchroniseren. Dit maakt opnieuw synchroniseren of resetten van een product een stuk makkelijker. Zeker bij een database van 1000de producten.


Avatar

Jessica

@Ries, we gaan de filter toepassen in de eerstvolgende release.


R

Ries

Super!


S

Sem T

aanvullend zou het ook handig zijn om ook in het log de acties omtrent importeren van orders te kunnen zien


R

Ries

Wij hebben een paar duizend artikelen in ons account. Het is veel werk om alle artikelen te bekijken op juistheid van synchronisatie. Een filter in het productoverzicht wat betreft status synchronisatie is echt een MUST voor bedrijven met veel artikelen.


  • R