11

Bulk edit bij uploaden varianten via Content Connectie

  • Live

S
Sem T

wij werken met veel productvarianten, en bij het uploaden van nieuwe content moeten we telkens bij elke variant weer alle bol.com content attributen opnieuw invullen/selecteren. Dat is behoorlijk veel werk. Het zou veel handiger zijn als we bijv. gelijk een reeks varianten kunnen selecteren en dan veel attributen in één keer kunnen instellen. Of bijv. de attributen van een variant 'kopieren' naar een andere variant. Als het maar iets is om het vele extra werk te vergemakkelijken. In het geval van regelmatig veel nieuw varianten uploaden blijf je eigenlijk altijd weer tegen een enorme klus aanlopen.

A

Activiteit Nieuwste / Oudste

A

alex

Status gewijzigd in: Live

Avatar

Jessica

Status gewijzigd in: In progress

S

Stephan van der Stee

Waarom is deze optie nog niet meegenomen. Staat al een tijd op 10 stemmen, Bij 10 stemmen zouden jullie dit toch meenemen?


Avatar

Jessica

Beste Stephan,

Op de achtergrond zijn we hier al enige tijd mee bezig, echter afgelopen week zijn we pas begonnen met ontwikkelen.

Er komt geen bulk optie, maar wel een mapping optie voor zowel verplichtte als optionele content velden in Bol.com.

De deadline staat op eind april 2022.

Groetjes,
Jessica


S

Stephan van der Stee

Beste Jessica, kan je het iets verduidelijken. Ik heb geen idee vat ik me voor moet stellen bij een mapping optie. Wat het ook wordt, ik hoop dat ik in ieder geval bij een gevarieerd product, die in 30 verschillende kleuren leverbaar is, ik niet meer 30 keer de omschrijving en andere verplichte verlden hoef in te vullen.

groet,
Stephan


S

Stephan van der Stee

Hier zitten wij ook met smacht op te wachten.