20

Bol annuleringsverzoeken importeren


G
Gerson Fitie

Wij krijgen wel eens annuleringsverzoeken binnen van Bol van klanten, die iets hebben besteld en zich een minuut of wat later bedenken. Zij doen dan via hun Bol account een annuleringsverzoek. Hiervan krijgen wij een mail van Bol. 

De Woosa Bol plugin heeft zo'n order dan geïmporteerd, maar in de openstaande bestelling is helaas niets te zien van een annuleringsverzoek. 

Het is best een gedoe om überhaupt met de Bol annuleringsmail de juiste Woo order er bij te zoeken. Ook loopt het nu een grote kans gemist te worden, zodat een order alsnog onterecht verwerkt wordt, terwijl de klant dat niet wilde. 

Mijn vraag: Kan Woosa er voor gaan zorgen dat annuleringsverzoeken in de order komen te staan? Zo ziet de logistiek medewerker in de openstaande order iets als "Let op: De klant heeft een annuleringsverzoek ingediend voor dit item". 

A

Activiteit Nieuwste / Oudste

A

Aron van Broekhuijsen

Status gewijzigd in: In progress

A

Aron van Broekhuijsen

Status gewijzigd in: Planned

R

Ries-Online

Goed punt! wij hebben hier ook last van. Een koppeling waarbij de geannuleerde bol.com bestelling automatisch op geannuleerd komt te staan in het Woocommerce besteloverzicht zou helemaal top zijn. Daarnaast geeft dit ook beter inzicht in de verkoopcijfers.