22

Bol annuleringsverzoeken importeren

  • Live

G
Gerson Fitie

Wij krijgen wel eens annuleringsverzoeken binnen van Bol van klanten, die iets hebben besteld en zich een minuut of wat later bedenken. Zij doen dan via hun Bol account een annuleringsverzoek. Hiervan krijgen wij een mail van Bol. 

De Woosa Bol plugin heeft zo'n order dan geïmporteerd, maar in de openstaande bestelling is helaas niets te zien van een annuleringsverzoek. 

Het is best een gedoe om überhaupt met de Bol annuleringsmail de juiste Woo order er bij te zoeken. Ook loopt het nu een grote kans gemist te worden, zodat een order alsnog onterecht verwerkt wordt, terwijl de klant dat niet wilde. 

Mijn vraag: Kan Woosa er voor gaan zorgen dat annuleringsverzoeken in de order komen te staan? Zo ziet de logistiek medewerker in de openstaande order iets als "Let op: De klant heeft een annuleringsverzoek ingediend voor dit item". 

A

Activiteit Nieuwste / Oudste

S

giorgio arestia

Deze feature request is onlangs toegevoegd aan de meest recente versie van de Bol.com plugin V1.6.0


S

giorgio arestia

Status gewijzigd in: Live

Avatar

Jessica

Status gewijzigd in: In progress

Avatar

Jessica

Hi all,

Zojuist terugkoppeling ontvangen van Bol.com. Sinds API versie 5.0 is het wel mogelijk om geannuleerde orders op te halen.

We gaan deze functionaliteit toevoegen in de eerstvolgende release van de Bol.com WooCommerce plugin. Naar verwachting zal dit binnen 4-6 weken zijn.


Avatar

Jessica

Status gewijzigd in: Open

Avatar

Jessica

Hi all,

Recent wilde we deze optie toevoegen, echter stuitte we op een beperking van de Bol.com API. Het is enkel mogelijk op open orders via de API van Bol.com op te halen.

Kortom: annuleringen ophalen is nog niet mogelijk van Bol.com. We hebben een verzoek bij hen ingediend.


R

Ries

Goed punt! wij hebben hier ook last van. Een koppeling waarbij de geannuleerde bol.com bestelling automatisch op geannuleerd komt te staan in het Woocommerce besteloverzicht zou helemaal top zijn. Daarnaast geeft dit ook beter inzicht in de verkoopcijfers.