8

Bij meerdere bol accounts een tab per account

  • Live

R
Paul Rombouts

Ik heb een verbeterpunt. Ik heb de add-on geïnstalleerd omdat wij ook een account hebben voor België. Voor sommige producten hebben wij een hogere prijs voor België, maar het is niet mogelijk om per account een andere prijs te synchroniseren. Misschien is het handig als er per account een tab komt op de product pagina. En dan is het misschien ook handig als je ieder account zelf een naam kan geven.

A

Activiteit Nieuwste / Oudste

C

CHUNMIAO YANG

Ok


Avatar

Jessica

Status gewijzigd in: Live

Avatar

Jessica

Hi all,

Beide verzoeken zijn reeds mogelijk, sinds versie 1.0.6.


R

Paul Rombouts

Naast dat het handig zou zijn om een tabblad per account te hebben is het ook handig als het bulk editten goed zou werken bij meerdere accounts.

Wij maken gebruik van 3 bol.com accounts. Als ik dan een aantal producten selecteer, welke in 2 accounts gepubliceerd zijn, en vervolgens bijvoorbeeld de levertijd etc. wil updaten wordt ook het account meegenomen waarin deze niet gepubliceerd is. Daardoor komen er errors bij de producten te staan.

Ik heb bij de instellingen van de Woosa plugin al 'Producten publiceren' op Nee gezet bij dit ene account. Maar ondanks dat blijft dit account bij het product staan en wordt ook meegenomen bij bulk edit.