20

Afronden bestellingen Woocommerce & Bol

  • Live

P
Koen De Volder

Momenteel vindt er geen communicatie plaats tussen Woocommmerce (WC) en Bol.com wanneer binnen WC de status van de bestellingen worden gewijzigd naar 'afgerond'. Hierdoor moeten bestellingen van bol (niet LVB) stuk voor stuk handmatig verzenden. Met veel bol bestellingen is dit erg omslachtig en tijdrovend.

Idealer zou zijn dat wanneer de bestelling wordt afgerond binnen WC, dat deze informatie + T&T gecommuniceerd worden naar Bol. Indien er toch er keuze gemaakt moet worden uit verzendpartij, dan is het prettig om ergens een standaard verzendpartij in te kunnen stellen.

Hierdoor hoef je niet voor 100 bol bestellingen stuk voor stuk eenzelfde verzendpartij in te stellen + T&T toe te voegen.

A

Activiteit Nieuwste / Oudste

S

giorgio arestia

Status gewijzigd in: Live

Avatar

Jessica

Hi allen,

We hebben zojuist een release gedaan waarin MyParcel en Parcel Pro worden ondersteund: www.woosa.com/software/bol-woocommerce-shipping-connector/.

Eventueel andere toevoegingen van Shipping Services zijn welkom op deze roadmap!


Avatar

Gerson Fitié

Ondertussen is het afmelden van Bol order met Woosa een stuk sneller en efficienter geworden. Minder klikken, nu ook meerdere producten in 1 bestelling tegelijk afmelden én je kunt een standaard verzendmethode opgeven in de optie van de Woosa plugin. Ik heb er flink wat opbouwende kritiek voor moeten leveren, maar het resultaat mag er zijn.


Avatar

Bob-Jan van Dijke

Zit met smart te wachten op deze tool.


A

beste Woosa is er een update / tijdslijn bekend voor deze veel gevraagde oplossing?


R

dreamsoutdoor.com

Ik ging er eigenlijk vanuit dat dit zou kunnen met de plug-in.. Na een hoop zoekwerk kom ik dit nu tegen en zie ik dat het niet mogelijk is tot op heden. Erg jammer... Dit is waarvoor we de plug-in hebben. Wellicht toch eens gaan kijken naar Effect Connect of Channable om het beter te stroomlijnen.

@Woosa: Kunnen jullie een datum aangeven in jullie Road Map?


R

www.veter.shop

Ja, dit topic heb ik ook een keer gepost - Dit is echt een MUST voor Woosa. Ik ben een dagdeel kwijt om alle bestellingen op verzenden te zetten en denk er hard over na om toch weer afhandeling via bol.com te gaan doen en dan alles in 1 keer als afgerond - maar natuurlijk is dit absoluut niet gewenst met een oplossing zoals Woosa.


G

Gerson Fitie

Ik heb contact gehad met Woosa. Voor ons is dit een essentiële aanpassing, omdat het nu zo omslachtig is om grotere bestelling af te melden. Goed nieuws: Woosa heeft me gemeld dat ze dit punt gaan oppakken.


G

Geertjan Vorstenbosch

EENS. Deze stap ontbreekt nu. Een cruciale stap in een ge automatiseerd proces .. Voor ons reden om momenteel nog NIET te kiezen voor WOOSA. Wel zodra functie ingeregeld is.


G

Gerson Fitie

Helemaal mee eens. Nu moet je het in een order per artikel steeds apart afmelden, terwijl het veel makkelijker met 1 klik voor de hele order zou moeten kunnen. Dat is waarom automatisering er is.


A

Anita van Hulst

Dit zouden wij ook erg fijn vinden als dat zou kunnen.